Vanilj 2018

Nittionde dagen

Vi började som sagt morgonen med att bada Massimo. När han var fortfarande blöt och sprang runt här och lekte så hoppade han i kattlådan och började rulla sig. Han luktade nu ny kattsand (gott) men hade lerklumpar i pälsen. Var bara och bada om honom.

Jag brukar bada och klippa klorna på mina kattungar innan de fyttar hemifrån. Tycker de luktar så gott med schampot Summerwind. (Det är för övrigt samma schampoo som jag har till Poppy på utställningar).

Nu har som sagt Massimo (Micke, SE*Pinkalicious Michel Cluizel) flyttat hemifrån, till sitt nya hem i Malmö med systerdottern Dazzy (SE*Pinkalicious Häagen Daaz) och matte Kicki! Stort lycka till! och vi ses nästa sommar, ser verkligen fram mot att få följa era äventyr.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.