Vanilj 2018

Nittioförsta dagen

Har det blivit lugnare nu när de är bara tre? Njae än har jag inte märkt någon skillnad. Allt är som vanligt, de små elefanterna springer sina rundor och har hur kul som helst. Ibland känns det som de är som små barn som skrattar så de kiknar, att kattungarna gör precis samma sak.

Idag har projekt jobba+orgnaisera hemma för att kunna ta emot Holly på fredag fortsatt. För er som inte har hänt med i svängarna så kommer Vanja (Vita) flytta på torsdag till Malmberget, Antonio (Anthon) flyttar på fredag till Midsommarkransen. Efter jag har lämnat honom kommer jag hämta Holly. Då får hon leka av sig med Calle under helgen innan han flyttar på måndagen.

Jag är så nöjd med att ha hittat helt rätt familjer för mina små kattungar. I och med att Calle flyttar hemifrån nästa måndag så avslutas denna kattungedagbok.

Sista bilderna på alla kattungarna tillsammans, eller som jag brukar kalla dem, de små elefanterna.

Fina mamma Vanilj! <3

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.