Vanilj 2018

Nittiotredje dagen

Idag började dagen med att vi fick besök av vår veterinär så vi kunde ombesikta Vanja (Vita), Antonio (Anthon) och Calle (Callebaut). En besiktning är bara giltig i 7 dagar så det är viktigt att den är uppdaterad när man lämnar ifrån sig sina kattungar. Vanja fick även rabiesspruta så att hon kan åka till Finland framöver och tävla. Pass fick hon förra veckan så nu kompletterade vi med sprutan. Hon var så snäll och tyst, sa inte en ljud. Vi hann även ta en liten tupplur tillsammans innan det var dags och åkga iväg med henne till Arlanda.

Vanja kommer bo hos långt uppe i norr, nämligen i Malmberget hos SE*Birmaberget, Kerstin Eslund med storasyster Mandy (SE*Pinkalicious Mandarin), Kurt, Kalle och Cassie. Så idag fick hon flyga till Luleå. Resan har gått bra vilket känns väldigt skönt. Vanja är otroligt söt och härlig katt. Ser så fram mot att få följa henne och är så glad över att hon hamnar hos Kerstin! <3 Vi önskar er alla lycka till! Imorgon flyttar Antonio…. Callebaut flyttar på söndag, inte på måndag så det går fort nu.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.