Vanilj 2018

Nittioandra dagen

Idag har de tre små elefanterna härjat omkring. Sent på eftermiddagen märkte jag att både Antonio och Callebaut var lösa i magen då de mer eller mindre kissade ut nummer 2. Båda mår bra och springer omkring och leker som bara den. Men får väl hålla lite koll. Vanja har fått bada idag då hon ska flytta hemifrån imorgon eftermiddag. Vi provade även med hårfönen. Vanja sa inte ett ljud. Badet var det inga som helst problem med. Hårtorken tyckte hon nog att vi kunde skippa.

Imorgon kommer veterinär Marina igen och ska göra ombesiktning på de tre små. Vi ska även ta rabiesspruta på Vanja så hon kan åka utomlands på utställningar. Idag blir det tidig läggdags, hoppas de tre små är med på det 😉

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.