Vanilj 2018

Sjuttionionde dagen

Det är nästan helt omöjligt och fotografera de små utan att få massa extra kort som jag inte hade räknat med. Igår så blev det så många bra bilder så jag sparade en del roliga till idag.

Idag har annars jag och de små börjat städa mitt kontor. De leker och jag försöker rensa och slänga. Rummet har varit ett förråd nu väldigt länge men nu är det dags och göra klar då jag behöver (för min ryggs skull) sitta bra när jag jobbar. Soffan är inte den bästa arbetsplatsen/ställningen.

Idag har jag börjat göra i ordning kattungarnas alla papper. Ska skriva ut veterinärpapper så är allt klart till nästa vecka. Nedräkningen har börjat och alla familjerna börjar göra sig redo för en liten elefant 😹 

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.