Vanilj 2018

Åttionde dagen

Idag har kattungarna och jag haft besök. De hade full sjå och visa upp sig och fick leka hur mycket som helst. Det gjorde att de har sovit hela eftermiddagen och inte förrän nu på kvällen har de piggnat till och ätit lite. Fortfarande varmt och skönt ute.

I natt fick jag besök i sovrummet av chokladerna. De vill gärna ha närhet. Tror att tabbysarna sov uppe med mamma Vanilj i vardagsrummet. Vi får se om de också kommer ner till mig. Poppy och Choklad tycker nog att de kan hålla sig från sovrummet, de vill ha sin matte i fred.

Har bokat in vaccinering den 10 augusti, sedan är de redo och flytta hemifrån. Oj så fort tiden har gått. Tre av kattungarna kommer få en kattkompis som heter SE*Pinkalicious, en kommer till en början vara helt själv.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.