Vanilj 2017, Vanilj 2018

Besök av fina Pinkalicious-tjejer

I söndags passade jag på och fotografera Mandy och Vanja. De har ju varit här ett par dagar då det varit utställning. Nu var det ju bara ett par månader sedan Vanja (SE*Pinkalicious Vanini Dolce Vita) flyttade men det är över 1,5 år sedan jag såg Mandy (SE*Pinkalicious Mandarin). Oj så skoj det är och få se hur de ser ut nu.

Mandy har blivit en riktigt stor dam som är mer lik sin snygga pappa Gösta än sin mamma Vanilj. Vanja är härligt busig och lika mysig som när hon bodde här. Tycker hon är väldigt lik sin pappa Jax. Tror Vanja var den av de små som inte fräste direkt till mig. Mandy fräste första dagen de var här men sedan har det gått bra.

Tjejerna bor med snyggingen Kurt som vi hoppas kunna para Holly med nästa höst. Det är också tänkt att Kerstin ska para Vanja med honom så det ska bli spännande och se vad det blir så klart.

Ni kan se fler bilder på tjejerna här>

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.