Holly, Utställning, Vanilj 2018

Utställning i Södertälje

I helgen anordnade Birka kattklubb dubbelutställning i Södertälje (En kattutställning där du som utställare kan få två certifikat på en dag, med andra ord två utställningar som pågick parallellt med varandra samtidigt.) Denna dag var ju lite speciell. Jag hade hela Vaniljs sista kull samt Mandy på plats. Jag hade tänkt ställa kull, men då det inte fanns för denna utställning så fick det klass 17, uppfödning istället. Då ska det vara minst fem tävlande katter med stamnamnet SE*Pinkalicious varav minst en ska vara yngre än 10 månader.

Så med hjälp av Kerstin som tog med storasyster Mandy (SE*Pinkalicious Mandarin) lyckades jag få ihop mina fem avkommor, Vanja (SE*Pinkalicious Vanini Dolce Vita), Antonio (SE*Pinkalicious Anthon Berg), Gibson (SE*Pinkalicious Callebaut W2) och sist men inte minst Massimo (SE*Pinkalicious Michel Cluizel).

Alla katterna skötte sig exemplariskt. De var så klart lite fräs, det var ju första gången de var på utställning och träffade så många katter på en och samma gång. Tyvärr var jag så trött i huvudet så jag glömde ta kort på alla tillsammans. My bad! Tog nästan inga kort alls. Bara ett par få när Gibson fick ha hakklapp för att skydda in fina krage. Jag glömde även checka in Gibson på morgonen, så tack söta Birka kattklubb och den assistent som hjälpte till och fixa allt. Ja, ibland är inte huvudet helt med.

Jag är så stolt över mina små som skötte sig så bra, även deras ägare så klart 😉

EMS Katt Domare Resultat
SBI b Vanja (SE*Pinkalicious Vanini Dolce Vita) Donatella Mastrangelo  EX 1
SBI b Antonio (SE*Pinkalicious Anthon Berg) Donatella Mastrangelo  EX 1
SBI n 21 Gibson (SE*Pinkalicious Callebaut W2) Sabine Mösch  EX 1
SBI b 21 Massimo (SE*Pinkalicious Michel Cluizel) Britta Busse  EX 1

Mandy (SE*Pinkalicious Mandarin)

Vanja (SE*Pinkalicious Vanini Dolce Vita)

Antonio (SE*Pinkalicious Anthon Berg)

Gibson (SE*Pinkalicious Callebaut W2)

Massimo (SE*Pinkalicious Michel Cluizel)

Vi är stolta över vår prinsessa – Holly!
Holly deltog i både Röd och Blå. Hon fick fina bedömningar och skötte sig sååå bra framför domaren. I Blå charmade hon även till sig en nominering och fick sedan en röst i panelen av den italienska domaren Donatella Mastrangelo. Hurra säger vi!

Röd, Domare Alexey Shchukin
Blå, Zvezdan Memedoy

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.