Holly, Utställning

Utställning i Upplands Väsby

I helgen har jag och Holly varit på SK:s kattutställning i Upplands Väsby. Detta var första gången Holly skulle tävla bland de vuxna katterna och jag var så väl medveten om att hon fortfarande har ett väldigt ungt utseende. Om hon skulle ha konkurrens av en äldre hona i samma klass så vet vi att hon inte har någon chans. Men nu hade vi tur!

Hon skötte sig så exemplariskt! Jag är så stolt över min söta lilla tjej. Hon är så cool och tycker det är rätt kul och få visa upp sig! Inga problem alls framför domaren utan där är hon så avslappad och låter sig hanteras hur som helst.

På lördagen delade hon bor med Vaniljs syster Juni ( som också är Poppys utställningskompis) och på söndagen fick hon dela bur med lilla Jason (SE*Borgvikens Jason Bourne) som är hennes lilla systerson.  Jason gjorde bra ifrån sig då detta var hans första utställning och han är allt bra lik moster Holly.

Vi är trötta efter en lång helg, men jättenöjda! Allt är precis så som det ska va! 😀

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.