Popcorn, Utställning

Utställning i Norge

Denna helg har vi varit i Norge, Lillestrøm strax utanför Oslo för att närvara på LIRAKs kattutställning. Vi (jag och Poppy) åkte tillsammans med Lena Pettersson (SE*Sherry Darlings) och hennes fina Juni (S*Storeklevs in June som för övrigt är Vaniljs halvsyster). Poppy och Juni är båda kastrater och lilatabby och de fungerar så bra tillsammans när vi reser.

Denna utställning var extra rolig då vi var flera svenskar som åkte dit och som känner varandra. Poppys uppfödare Anitha Magnusson (SE*Stellani’s) var där med Poppys systrar Agnes och Ella. Marie Carlberg (S*Golden Beauty’s som hade Poppys pappa Glitter’s V.I.P) var också på plats. Tack för att ni fixade till så jag fick en sådan underbar kille! <3

Marie Carlberg, S*Golden Beauty’s och Anitha Magnusson, SE*Stellani’s

Delad glädje är dubbelglädje!

Det roligaste jag vet med utställningar är att åka tillsammans med andra och när man kan heja på varandra. Att dela framgångar ger så mycket energi. På lördag så hade vi Aliosha Romero som domare och Poppy fick sitt certifikat och blev nominerad till panelen (till finalen). Han slog då ut en ung fin ragdoll. Väl i panelen fick han en röst av Stéphane Henry, och förlorade med en röst till en fin creme birma, NO*Stalderkattens Elmer.

Fina Juni med alla sina pokaler! <3

Poppys storasyster Agnes var också nominerad till panelen och fick där möta en ragdoll och Juni (S*Storeklevs in June). Juni ”bissade” det vill säga vann finalen med alla tre rösterna. Hurra så glada vi blev! Alltid kul när någon man känner som vinner!

På söndagen hade vi domare Raymond Alessandro Saetre och han gav Poppy en fin bedömning så att han fick sitt certifikat. Nu har vi bara ett kvar till titeln Supreme Premier. 
Poppy var även upp till nomineringen tillsammans med två perser och en ragdoll. Så spännande det var…. jag var helt säker på att en av perserna skulle ta det, men så blev det inte, Poppy vann!

I finalen förlorande han med en röst mot samma creme birma som dagen innan. Poppy fick som sagt en röst i panelen av Donatella Mastrangelo.

Så rolig helg!! Med massa underbara kattmänniskor…. och katter!

Till detta så var det så att vi bodde på en ankfarm… bara det var en upplevelse utan dess like.

 

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.