Holly 2020

Sjätte dagen

Kattungarna rör mer och mer på sig. De har fortfarande inte öppnat ögonen än eller hör något, så de är som små blinda möss. Men oj så söta. Jag vet att jag inte är som andra, de tycker endast att de blir sötare framöver men jag tycker de är söta redan från födseln. Det är något speciellt och få vara med från början. Att få planera och få ”skapa” fram dessa underbara varelser. För mig är temperament viktigt. Jag vill att mina kattungeköpare ska få riktiga mysproppar som de kan överösa med kärlek. Självklart är även hälsan viktigt. Jag vill att katterna ska få riktigt långa liv tillsammans med sina familjer.

Lilla Blå min lilla kille är så mysig. Han gillar redan nu att bli kliad under hakan. Han har redan lyckats charma mig. Påminner lite om den första killen jag fick, Valle (SE*Pinkalicious Muffins) han var också sådan när han var liten.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.