Holly 2020

Femte dagen

Holly har fått umgås med sina kattungar i lugn och ro. Hon är verkligen en bra mamma och jag vill inte störa henne eller kattungarna. Det är skönt att ha kameran så jag har koll på vad som händer. De första veckorna är Hollys enda jobb hennes kattungar så för mig är det viktigt att hon kommer in i sin mammaroll.

Alla tre är så lugna och söta. Ibland undrar jag om de fortfarande lever då de är så tysta. Men när jag tar i dem så piper de lite. Men inte alls som mina kattungar tidigare. De är coola med att jag tar i dem. Holly däremot tycker nog att det är inte lika lugnt. Jag har gjort en överenskommelse med henne att en gång i veckan får jag fota dem ordentligt och det blir på deras veckodag (fredagar). Så ska jag försöka hålla mig ifrån dem så mycket som möjligt… även om det är svårt.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.