Holly 2020

Elfte dagen

Idag har det varit lugnt för både Holly och kattungarna. Gul har som sagt öppnat ögonen medan Blå och Rosa fortfarande har glipor till ögon. Jag planerar att flytta dem till min Sturdibur så att de kanta sig ur Rosa huset utan att Holly får panik. Sedan börjar det snart bli dags och låta henne få lufta sig lite mer på nedervåningen. Jag är så rädd att hon ska börja flytta på bebisarna hela tiden. Vet att jag har haft mina duster med både Vanilj och Mazzy kring det. Nu så länge jag är hemma funkar det ju men när det blir dags för mig att åka till kontoret så blir det jobbigare. Små kattungar behöver värme och sin mamma. Så är det.

1 reaktion på ”Elfte dagen

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.