Holly 2020

Nionde dagen

Idag har kattungarna varit lugna. Ibland tänker jag allt nu är det lugnet före stormen. När de väl blir några veckor äldre kommer de springa omkring och busa och föra väsen. Så det är bara och passa på och njuta av den tid man har nu innan. Det roligaste är att de kivas lite om vilken plats de ska ha i mjölkbaren, men de låter knappt någonting. Jämfört med Mazzy när hon var liten skrek hela tiden, hon ville alltid byta plats och tyckte alltid att någon annan tutte smakade bättre. Tur nog hade hon två snälla syskon som lät henne domdera.

Här säger ingen någon. De piper väldigt sällan. När det gör det så är det om de sover när jag ska försöka väga dem. Men det går fort över. De första veckorna väger jag dem morgon och kväll. Detta för att jag vill få en snabb indikation ifall någon behöver stödmatning eller om det är något som hänt. Än så länge har allt gått bra. Peppar, peppar… Såg att även Blå håller på och få upp ögonen så om ett par dagar så….

Tänk om en vecka kommer de börja gå och ta sig framåt…. tiden går så otroligt fort. Jag lämnar inte mina förrän de är minst 13 veckor. Tycker det är en lagom tid. Eftersom det kommer vara mitt i sommaren så kan jag säkert ha kvar någon ett par veckor till i familjerna har planerade semester. Det gör inget, jag ska ändå inte åka någonstans utan vara hemma.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.