Holly 2021, Kattungar

Artonde dagen

Idag har jag försökt och hälsa på de små. De blir så glada och när man pratar med dem så kommer de fram till kanten och vill bli pussade. Lilla Gul har lite kladd i sitt öga som de kan ha vid denna ålder. Det brukar försvinna om någon vecka. Han blir lika glad när jag tar bort det och han kan öppna ögat igen. Holly är så snäll, hon tar verkligen hand om sina små. Hon har inte visat några tecken på att vilja flytta de små vilket jag uppskattar.

Hon är nöjd om hon får sin blötmat. Hon äter numera frukost 1 kl 4,  frukost 2 kl 6, lunch 1 kl 12, lunch 2 kl 15, middag kl 19 och sedan kvällsgodis vid kl 21. Men med tanke på hennes tre stora bebisar så måste hon få i sig massor för att kunna produceras så pass mycket med mjölk.

Varken Vanilj eller Choklad har varit inne i sovrummet sedan jag har öppnat dörren. De känner av att det finns bebisar och håller sig på övervåningen istället. Både Mazzy och Poppy har varit inne små korta stunder men har hoppat ut då de känner att det är något som inte stämmer. Detta har gjort att Holly är lugn med sina små.

Har som mål att både ta individuella kort på söndag och gruppfoto, så framöver får vi väl öva en del om det ska fungera med gruppfoto. Det kan jag säga inte är enkelt. Men det blir morgondagens uppgift.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.