Holly 2021, Kattungar

Nittonde dagen

Idag har vi övat på och ha picknick i det fria. Eller rättare sagt jag, kattungarna och Holly har tillbringat en liten stund i sängen. Holly tyckte det var helt ok. Hon kände att hon kunde sträcka ut sig ordentligt men först var hon tvungen och tvätta alla tre. De måste känna sig trygga med och vara ute, utanför kattungeboet. Detta var också första gången de har varit utanför tillsammans som grupp. Men det var inga problem alls. De  var alla nyfikna men framför allt hungriga. Maaaat! Holly var tålmodig och lät dem äta och såg till så de kissade. Igår tog Holly bort banden för Blå och Gul så endast Grön har ett band runt halsen. Hon tycker nog att de är stora nog, och visst är det så. Jag ser skillnad på dem ändå. Blå är blåmaskad och har nästan inget vitt alls på framtassarna. Gul är också blåmaskad och har fina vita sockor. Grön han är troligtvis blåtabby och har inte heller så mycket vitt på framtassarna men mer än Blå. Så enkelt så!

 

1 reaktion på ”Nittonde dagen

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.