Holly 2021, Kattungar

Femtonde dagen

Äntligen är det dags! Nu fyller kattungarna två veckor! Som det ser ut nu så har Blå och Grön alldeles för lite med vitt på framtassarna så utställningar kommer nog inte finnas på kartan för dessa två. Gul dock verkar ha allt, så det ska bli spännande och se ifall han även får kilar på bakfötterna. Ja, vem har sagt att det ska vara enkelt och vara uppfödare? Oavsett så spelar det inte så stor roll, vill få friska och sällskapsvänliga katter och det är de alla tre. De älskar och pussas och tycker det är trevlig en liten stund i famnen. Sedan somnar de.

Blå – SBI a

Gul – SBI a

Grön – SBI a21

2 reaktioner på ”Femtonde dagen

  1. De är så gulliga. Är det för tidigt att se om
    De blir tabby eller solida? Färger ser ut att bli blå?

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.