Holly 2021, Kattungar

Sextonde dagen

Idag har jag öppnat dörren till sovrummet. Holly kan på så sätt röra sig även på övervåningen. Kattungarna är kvar i kattungeboet. Men det är inga problem, mamma Holly hör minst lilla pip och springer snabbt ner till de små och de får mjölk så fort de vill. Mazzy och Poppy har varit inne i sovrummet men hoppade snabbt ut igen då det luktade konstigt.

Nu är det viktigt att Holly känner sig trygg så hon inte börjar flytta på kattungarna. Men annars så blir det ju bra om alla kan vara med varandra. Tanken är att de små ska kunna ta sig ut i Sturdin och när de blir lite större så ska de börja med att få springa löst i sovrummet. Sedan kommer de få flytta upp till vardagsrummet. Men det blir inte än. Men som sagt nu tar vi en sak i taget och än så tar de sig inte ut ur kattungeboet.

Det som är roligt nu är att de verkligen hör, de pratar och jag svarar, killarna blir alldeles till sig och svarar tillbaka. De får fortfarande vara i lite mörker så det är svårt och fota dem just nu. Om ett par dagar blir det lättare då deras ögon har anpassat sig av ljus.

1 reaktion på ”Sextonde dagen

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.