Holly 2021, Kattungar

Tionde dagen

Tiden går så fort. Kattungarna mår så bra, de bara äter och sover. Det är bra att de sover, det är ju då de växer. Alla tre har glipor till ögon men den som har öppnat mest är Gul. Nu börjar man kunna skönja färgerna och det ser ut som om Blå och Gul är blåmaskade och Grön är blåtabby. Alla har fina runda huvudet och gigantiskt runda magar! <3

Ser så fram till att de fyller två veckor och fotografering. Då kommer de alla ha öppnat ögonen och blivit mer katter. Holly tycker det blir lite varmt så hon lägger sig till och från på sängen men så fort det piper i kattungeboet kommer hon rusandes, lägger sig till ro och upp med tuttarna – mjölkbaren är öppen!

Nu väger de:

Blå 239 gram
Gul 236 gram
Grön 244 gram

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.