Holly 2021, Kattungar

Nionde dagen

Idag är det första dagen jag inte sitter och arbetar i samma rum där där kattungarna befinner sig. Jag har flyttat upp till kontoret och har en kamera i kattungeboet så jag ser vad som händer därnere samt att jag tog lunchpaus med kattungegos. Finns det något bättre? Att sådana små varelser kan ge så mycket. Det värmer mitt hjärta så mycket av att bara sitta och titta på dem. Samspelet mellan kattungarna och Holly är helt otroligt. Är så imponerad av hur lätt de faller in i sin mammaroll. Så var faktiskt också även för Vanilj och Mazzy.

Alla tre har små glipor till ögon. Man kan se att de börjar försöka fokusera huvudet åt det håll det rör sig eller är ljust. När de öppnar ögonen så börjar de ju även och höra. Så jag sjunger lite vaggsånger för dem, trollmor är rätt söndersjungen nu men de verkar gilla den. De blir lugna och det är ju det som är meningen. Inser att nu är det inte många dagar kvar innan de kommer börja utforska både sitt kattungebo och sturdin.

Än så länge är de ensamma i sovrummet på dagtid. Poppy och jag sover med dem. Poppy för att han har fått något i öronen och går på örondroppar och för att jag ska hålla koll på honom så vill jag ha honom nära. Får erkänna det är allt lite mysigt och även vakna med en vuxen katt 🙂

Lilla Grön har börjat få upp sina ögon!

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.