Holly 2021, Kattungar

Tjugoandra dagen

Hurra! Idag fyller kattungarna 3 veckor! Tänk att tiden har fått så fort. Idag har jag fått fota dem var och en för sig och haft en lite mysstund och mamma Holly har legat bredvid och hållit koll på mig så jag sköter mig.  Alla tre är så fantastiskt mysiga. De gillar och bli kliade på både öronen och på magen.

Det är så svårt med färger. Blå och Gul är så uppenbart blåmaskade medan Grön till och från ser både blåmaskad och blåtabby ut. Men jag tycker mig se både vita rosetter runt näsan och vit linje på insidan av öran. Men ibland tycker jag att de ser precis likadana ut. Ibland tycker jag de ser helt annorlunda ut. Men det får väl tiden utvisa tänker jag. Ska ju inte registrera dem än, det är ju ett par veckor kvar innan det är dags för att skaffa stamtavla.

Blå – SBI a (Blåmaskad)

Gul – SBI (Blåmaskad)

Grön – SBI a21 (Blåtabby)

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.