Holly 2021, Kattungar

Tjugotredje dagen

Det är verkligen inte lätt och ta gruppfoton på dessa killar. De är nyfikna men deras reflexer går såååå lååångsamt. Men visst är de söta? Från höger, Blå, Grön och Gul. Det är rätt enkelt och se skillnad på dem. Blå han har väldigt lite vitt på sockorna framtill. Grön har knappt inget vitt alls på sina framtassar och Gul har fina sockor framtill. Sedan tycker jag fortfarande att Grön ( i mitten) ser mer ut som en blåtabby än de andra.

Här kommer lite kort på Blå. Jag tycker han är sååå lik sin pappa Kurt!

Här kommer kort på Gul som är den av killarna som pratar mest och som gärna vill vara med där det händer saker. Han är också väldigt lik sin pappa Kurt.

Sist men inte minst kommer kort på Grön. Vet inte riktigt vem han är lik. Men söt är han. Ja, ja får väl erkänna att han är min favorit. Synd att han inte har vitt på framtassarna. Men som sagt man kan inte alltid få allt! 🙂

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.