Holly 2021, Kattungar

Tjugonde dagen

Tidigt imorse väcktes jag va en Holly som sprang överallt i sovrummet och ville flytta på kattungarna. Hon skrev helt hysteriskt och väckte mig. Något var fel, så var det. Jaha tänkte jag. Frågan är vad det är som hon inte är nöjd med? Jag tänkte att hon kanske trodde att det var för ljust för kattungarna, men inser att de har ju lagomt mörkt i Sturdin.

Sedan tänkte jag att det jag att det kanske luktade för mycket kattunge och att jag skulle ändra det med att lägga en ny handduk i kattungeboet. Nope, det var inte det som Holly menade. Sedan insåg jag att Vanilj hade varit nere i sovrummet och gosat med mig. Hon var inne en halvtimme och hon var inte ens in närheten av bebisarna men eftersom hon är Queenie i vårt hem så har Holly stor respekt för henne. Holly flyttade kattungarna till en ny grotta i min säng. Där ansåg hon att de skulle vara. Jag stängde även sovrumsdörren igen så nu fick de vara i lugn och ro. Holly blev lugn och låter nu kattungarna vara ifred och vi är sams om att de får vara där tillsvidare. Mitt mål är att kattungarna ska flytta tillbaka till Sturdin men vi får ta det varsamt med Holly så vi är överens 😉

1 reaktion på ”Tjugonde dagen

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.