Holly 2021, Kattungar

Tolfte dagen

Idag har jag inte kunnat umgås så mycket med de små då jag har haft sådan migrän. Men de verkar inte ha mått dåligt om man säger så. De har inte gått upp så mycket under dygnet men det kanske beror på att de har öppnat ögonen och rör mer på sig?

Holly är tillfreds och ser till att mjölkbaren har öppet nästan hela tiden. Hon är så tålmodig och låter de små få härja rätt fritt. Samtidigt blir hon glad när jag kommer in och hon får lite uppmärksamhet och gillar när jag kliar henne under hakan eller stryker henne över öronen.

Det är så kul och följa kattungarnas olika personligheter. Blå han är cool han gillar när man pratar med honom och han svarar gärna tillbaka. Gul han pratar och vill ha svar när han pratar. Sedan så blir han lugn när han får svar. Grön han sover. Han är trött nästan hela tiden. Han kan somna i handen när man håller honom. Tre helt underbar killar!

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.