Holly 2021, Kattungar

Trettonde dagen

Nu har även Grön öppnat sina ögon helt. Han är fortfarande väldigt en ”Trötter” och sover massor men han gillar och mysa och bli kliad på magen med. Han förbereder sig på att bli en soffpotatis. Lilla Blå har fortfarande två gluggar till ögon men har börjat höra så han vill också vara med när man pratar med dem. Jag sitter ett par gånger om dagen och tittar på dem i kattungeboet och pratar med dem. Om de inte sover så svarar de tillbaka och börjar bli nyfikna på vem jag är och kommer och hälsar.

Inser att om någon vecka kommer de vilka röra mer på sig och då är ”lugnet” slut. Då kommer de inte bara vilja vara i kattungeboet så att säga. Men det är också en rolig period. Jag är så välsignat som får vara delaktiga i dessa liv och följa dem. Det är verkligen en ynnest.

1 reaktion på ”Trettonde dagen

  1. Ja tänk nu blir det snart full rulle på de små liven. Så otroligt mysigt att få se dem utvecklas.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.