Holly 2021, Kattungar

Femtio dagen

Idag fyller de små 7 veckor. Jag vet att jag tjatar om att tiden springer i väg, men det gör verkligen det. När man har kattungar så går allting så fort. Helt plötsligt har de flyttat hemifrån. Därför får man passa på och njuta så mycket man kan nu av dem nu. Jag har skickat ut till de som följer oss via nyhetsbrev att både Blå och Grön finns tillgängliga.

De som är intresserade av någon av dessa mailar mig så bokar vi först in ett videosamtal. Med tanke på den pandemin som pågår så vill jag inte ha massor av folk här hemma när jag under ett år har gjort så mycket som möjligt för att isolera mig. Hoppas ni förstår mig. När väl jag har hittat den familj som passar Blå och Grön så kommer de självklart få komma hit om de vill/kan och träffa dem på riktigt. De kommer också få små videos varje dag med kattungarna så de känner att de är delaktiga redan från den dag de tingar sin nya familjemedlem.

Kattungarna levereas första veckan/mittersta veckan i juni, då är de 13 veckor. I och med överlämnandet så kommer de vara stambokförda med stamtavla från SVERAK, fullt vaccinerade med 2 sprutor, besiktade och id-märkta. Från förra vecka fick de sina egna försäkringar som självklart köparen får överta om de vill. Alla tre är pumpade med kärlek och bus.

Blå – SE*Pinkalicious Frank Sinatra – Till Salu

Gul – SE*Pinkalicious Sammy Davis Jr – Tingad

 

Grön – SE*Pinkalicious Dean Martin – Till Salu

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.