Holly 2021, Kattungar

Femtioförsta dagen

Idag har vi övat på gruppbilder. Att få med alla tre är inte alltid lätt men jag brukar fota dem då de är rätt trötta då går det bättre. När dessa tre väl leker, ja då kan ni tänka er… då är det full rulle och näst intill omöjligt att få med dem på bild över huvudtaget.

Killarna äter på bra. Mamma Holly öppnar mjölkbaren mer sällan och killarna äter torrfoder och blötmat. Känns riktigt skönt att allt flyter på bra. Jag ger inte mina små extra godsaker som ost, skinka eller annat. Det tänker jag är sådant som den familj som kommer ta över ansvar får göra. Jag ser till att killarna får i sig bra med näring så de växer bra. Allt det andra roliga som sagt lämnar jag över till de som ska få leva med dessa som fyrfotade familjemedlemmar.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.