Holly 2021, Kattungar

Femtioandra dagen

Idag har jag studerat mina små när de leker. Oj, så skoj den där tunneln är. De leker helt hejdlöst med den. Likaså gör deras mamma. Jag brukar ha tunnel framme för mina vuxna i någon månad sedan gömmer jag undan den ett tag sedan får de tillbaka den. Blir lika kul varje gång då den kommer fram.

En annan sak som jag vet att kattungar tycker är kul är en spegel. Alltid lika kul och se sig själv… eller rättare sagt den där andra katten som ser ut som en själv. Det kan kattungar leka med hur länge som helst. En annan sak som alla mina stora katter gillar är iPad spelet ”Games for Cats” det är Mazzys favoritspel och det var därför hon fick en egen iPad. Jag fick inte ha min i fred.

Kattungarna mår bra och som sagt dricker mindre och mindre från mjölkbaren. De får mer blötmat från mig också. De äter även knaper även om det är inte lika gott som det där blöta som luktar illa. Men som sagt det är inte jag som ska äta. Jag är bara glad att de äter utan problem. Hoppas de blir som sin mamma och inte blir kinkiga med maten.

 

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.