Holly 2021, Kattungar

Femtiofjärde dagen

Nu ska här fotograferas kattungebus. Det är verkligen inte enkelt, en riktig utmaning om man säger så. Men oj så kul de har… och jag så klart. Alltid lika kul och lära sig något nytt och prova nya saker. Nu är de alla rumsrena och jag verkligen längtar efter att de ska få ”riktig” klumpsand i sina toalådor. Nu är det rosa kattsand överallt. Men någon av dem tror fortfarande att rosa kattsand kan man knapra på att det är kanske godis?
Men jag får inte klaga allt går framåt! Nu är det inplanerat med med första vaccineringen för de små. På tisdag kommer Marina, vår veterinär hem till oss. Så praktiskt och så bra och få hem en veterinär. Värt varje öre. Alltid skönt och ha en och samma veterinär som har koll på sina katter och kattungar. Kommer också vaccinera mina stora även om jag inte ställer ut alla eller har dem ute hela tiden så vaccinerar jag varje år. Jag har gärna hängslen och livrem, men sådan är jag! Vill inte att någon av dem ska bli sjuk bara för att jag är snål. Mina katter förtjänar att bra skydd!


Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.