Holly 2021, Kattungar

Femtiofemte dagen

Idag har kattungarna haft besök så fotograferingen fick ske senare på dagen. Men det är verkligen inte lätt och fota dem när de är busiga och är överallt. Men skam den som ger sig, även om ljuset blir en utmaning. Men jag tror framöver ska jag försöka fota på förmiddagen då jag har bättre dagsljus i rummet.

Killarna äter och går upp i vikt, riktiga tungviktare är de. Undras om de kommer väga mer än 1 kg när de fyller 8 veckor? Denna kull har varit helt problemfri. Jag som annars måste vakta vikter men dessa tre klarar sig så bra. Men som sagt än har de inte kommit på att de kan hoppa över hindret som finns vid dörren. Vem tror ni kommer hoppa över först?

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.