Holly 2021, Kattungar

Fyrtioandra dagen

Idag har kattungarna haft besök. Det är ju lite speciellt i år, då det är corona. Annars brukar de får träffa andra människor mycket tidigare men nu gäller det ju och vara lite försiktig. Kattungarna tyckte det var jättekul och visade upp sig. Mamma Holly tycker nog att det var bra att hon fick barnpassning så hon kunde sova en stund. Busa kan de och en av dem var fortfarande väldigt pruttig i magen men var duktig och satt på lådan när det sa brak i rumpan. Efter detta har jag inte ett en mjukglass utan små korvar i lådorna. Håll nu tummarna att det håller i sig. Det är jobbigt och skura och göra rent flera gånger per dag.

Alla tre är väldigt sällskapliga på olika sätt. Blå tar för sig. Gul lägger sig snällt bredvid och visar ömhet. Grön han somnar gärna i famnen.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.