Holly 2021, Kattungar

Fyrtiotredje dagen

Idag fyller kattungarna 6 veckor och de har fått sin egen försäkring! Som jag har sagt tidigare tiden verkligen springer förbi, speciellt när man har kattungar! Det är inte enkelt och få dem och sitta still, men mina trick är att försöka ta dem när de är trötta och locka dem med en vippa. Men det verkar som de tycker det är kul med fotografering och de ställer gladeligen upp (vilket uppskattas). Jag är verkligen inte någon expert på fotografering jag tycker bara det är vansinnigt kul och utföra det.

Här kommer foton på killarna nu när de är 6 veckor.

 

Blå – Frank Sinatra

Killen som är så lik pappa Kurt!

 

Gul – Sammy Davis Jr

Killen som gärna vill mysa

 

Grön – Dean Martin

Killen som mer än gärna visar upp sig!

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.