Holly 2021, Kattungar

Fyrtiofemte dagen

Idag fick jag en liten stund med killarna. När de väl är vakna är det fullt ös. De studsar fram över golvet och har så roligt med varandra. De brottas och gör över med hur mycket energi som helst. Annars så sover det sött i någon av puffarna på golvet. På dagtid är Holly mycket uppe hos oss andra. Hon smiter ner då och då för att öppna mjölkbaren, men annars tycker hon om och få vara fri. På nätterna får hon vara instängd med de små.

Nu syns det tydligt att de är blå allesammans. Så nu blir det dags och stambokföra dem, så de får stamtavlor. Alla tre är så söta och är verkligen helt egna individer. Frankie (Blå) och Dean (Grön) kommer söka nya hem inom kort. Jag kommer gå ut med intresseanmälan i helgen. Ni kan anmäla ert intresse här: Anmäl ditt intresse här

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.