Holly 2021, Kattungar

Fyrtionde dagen

Berättade jag hur glad jag var för att kattungarna var rumsrena. Sanning med modifikation. När jag städade under sängen i gästrummet hittade jag massor av små bajsar plus en del ”mjukglassar”. Det vara bara till att skura och städa. Självklart ville de små vara med, men jag satte upp kattungehagen så de fick vara där en stund medans jag städade. Nu gäller det och få de små att förstå att kattlådorna är till för att göra nummer 2 i också inte bara nummer 1. Nu har jag flyttat så de har en kattlåda under sängen också. Så om inte berget kommer till Muhammed får Muhammed komma till berget.

Efter en dag fylld med bus så sover killarna tryggt med varandra.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.