Holly 2021, Kattungar

Trettionionde dagen

Idag har hängt lite med killarna under förmiddagen och så roliga de börjar bli. Leka är det roligaste som finns! Frank (Blå) är otroligt lekfull och är helt orädd och slänger sig i gardiner, rushar fram och tillbaka över golvet, lite som Ferdinand på julafton. Han är alltid den som svarar när man kommer in i rummet och ropar på dem. Han är den som busar upp de andra två. Jag tycker han blir mer och mer lik pappa Kurt, både till utseendet och till sättet. Han är söker närhet och vill mer än gärna gosa.

Sammy (Gul) är mer försiktig och gillar att leka för sig själv lika mycket som han vill umgås med de andra. Han är en myspropp och vill gärna bli kliad på huvudet vid öronen. Dean (Grön) har enda sedan han var liten älskat och sova. Han är Trötter i gänget men sedan de har börjat äta själva är han även galen i babymousse och kommer springandes när jag kommer frukost, lunch och middag. Förutom att han är fotogenique och älskar kameran så gillar han bli kliad på magen! Tänk att varje kattunge är en egen individ! Alla förtjänar de kärlek!

1 reaktion på ”Trettionionde dagen

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.