Holly 2021, Kattungar

Tjugonionde dagen

Idag fyller killarna redan fyra veckor. Nu har jag bestämt mig för namn. Jag har bestämt mig för att alla Hollys bebisar kommer ha Hollywood-namn, då hon heter Hollywood Rose. Jag älskar The Rat Pack, och har nu skapat The Cat Pack med Frank Sinatra, Sammy Davis Jr och Dean Martin.

Är inte säkert på Gröns färg än. Han lurar mig lite… ibland ser han blåtabby ut och ibland solid blå. Vi får se hur det ser ut om någon vecka.

Blå –  SE*Pinkalicious Frank Sinatra

 

Gul – SE*Pinkalicious Sammy Davis Jr

 

Grön – SE*Pinkalicious Dean Martin

2 reaktioner på ”Tjugonionde dagen

  1. Perfekta namn till de tre små stjärnorna! Kul att du fortsätter med ”Hollywoodnamnen”. Så söta bilder på dem!

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.