Holly 2021, Kattungar

Trettionde dagen

Det är verkligen inte lätt och försöka fota dessa små yrväder. De vill inte sitta still utan flyger fram och tillbaka över sängen. Holly lägger sig i ett katthus och vill inte vara med. Hon tycker nog att detta får jag fixa själv. Det var ju jag som släppte ut dem.

Men jag klagar inte. De är så söta. Jag säger till dem precis som jag säger till mina egna katter att tänk att det finns katter som aldrig får pussar och kramar. Att det är tur att dessa inte kommer få ha det så. Alla tre är väldigt sociala och gillar att få egen tid och uppmärksamhet.

Tänk nästa vecka är det dags för att skicka iväg alla papper till Kurts matte och sätta namn och färg på plats, då blir de 5 veckor. Från det att mina kattungar är 6 veckor får de egen försäkring hos Agria. Den får kattungeköparna överta om de vill. Jag har även börjat planera med vaccinationer osv. Usch så fort tiden går.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.