Holly 2021, Kattungar

Tjugosjunde dagen

Ja, nu är vi överens om att kattungarna får vara i hagen. Holly får vara ute i sovrummet o vissa timmar så får hon även komma ut till övervåningen när kattungarna sover. Första gången kattungarna står still i vikt men det kanske inte är så konstigt nu när de börjar spring runt i hagen och gör över med mer energi.

Men de har ändå högre vikter än alla andra mina andra så det känns inte som någon fara. Ser så fram mot att få ta veckor-korten på dessa killar. De växer så det knakar. De är så stora. Jämförde och kollade i min tabell över tidigare kattungar och de ligger runt 100 gr under eller mer.

Skönt är att de mår bra och att verkar vara väldigt sociala. De blir så glada när jag kommer och hämtar dem. Jag tar upp dem till sängen så de kan leka där medan jag håller koll på dem. Helt ok för Holly som passar på och ge dem mat när de ändå är utanför hagen.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.