Holly 2021, Kattungar

Tjugosjätte dagen

Nu gick det inte längre. Kattungarna smet ur det andra boet i sängen och rörde sig överallt. Holly sprang runt och skriker och klockan är mitt i natten. En sak var klar som kristall, hon ville inte ha kattungarna i Sturdin. Jag fick hitta en ny plats helt enkelt. Jag fick rota inne i förrådet och ta fram en hage som lösning. Insåg att kattungarna vill röra på sig och Holly vill ha koll på sina kattungar. Nu är alla nöjda. Alla utom Poppy som tjuter och vill ut hela tiden.

Nu är vi överens om att kattungarna ska vara i hagen och ingen annanstans. Holly själv tycker det är lite jobbigt när de rör massa på sig och vill helst att de ska ligga stilla. Men så tycker inte killarna. När de är vakna vill de undersöka alla, de är nyfikna och otroligt mysiga.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.