Holly 2021, Kattungar

Trettioandra dagen

De små sover, äter och så springer de runt i sin kattungehage och jagar varandra. Allt är precis så som det ska va.
Endast Dean (Grön) mumsar mat, de andra tycker att mammas mjölk är alldeles för gott för att försöka äta något annat. Men det kommer säkert. Oavsett så ska de snart få prova på torrfoder också…. så något kommer nog passa ska vi se.

Jag tog ut dem en stund mitt på dagen och så söta de är. de studsar som små studsbollar på sängen. Holly är snäll och låter dem vara. Hon passar dock på och tvätta dem och se till att de kissar. Hon räknade inte med att Dean skulle även göra nummer 2. Men som snäll mamma så löste hon även det.

Nu blir det dags och lära Dean att gå på lådan. Det ska bli kul och se hur det kommer gå.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.