Holly 2021, Kattungar

Trettioförsta dagen

Idag är det första dagen de små har fått smaka på lite babymousse. Dean (Grön) började äta direkt. Det var precis som han äntligen fick smaka på något riktigt gott. De andra två luktade men nää, det var ingen för dem. När mamma Holly kom ner i hagen och började äta så gick både Frankie (Blå) och Sammy (Gul) fram till tallriken och luktade igen. De tittade på mamma Holly tittade på varandra men smaka nää det ville de inte göra. Dean han fortsatte och äta, han var i himmelriket! Hur mycket mat som helst – bara till honom. Gissa om han var lycklig?

Annars så har kattungarna fått vara ensamma med mamma Holly under dagen när jag har jobbat. De sover mest så det är kul och få träffa dem en stund när de är vakna. Jag kastar i mig lite mat på lunchen för att få ett par minuter med dem mitt på dagen. Det är lyx! Inser att det är bara 9 veckor kvar innan de ska flytta hemifrån. Kan vi stoppa tiden lite?

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.