Holly 2021, Kattungar

Femtionionde dagen

Idag fick jag fotografera lite gruppbilder. Killarna sov längst upp i klätterträdet så jag fick väcka dem lite försiktigt. De har lärt sig att när jag viftar med vippan så är det dags för kameran. De verkar inte tycka det är något konstigt alls, utan rätt spännande och kul.

Vår veterinär Marina var här en snabbis så killarna fick sig sin första vaccin spruta. Det gick på typ 15 min. Så fort så killarna hann knappt fatta vad det var som hände. Precis innan Marina kom så kom Frankie (Blå) precis över staketet. NEJ! tänkte jag. Inte än…. De fick nu vara instängda (de sover ändå mitt på dagen) med sin mamma så jag kan ”kattunge”-anpassa mitt sovrum och här uppe på övervåningen. Inser att snart så kommer de springa precis över allt. Friden är slut. 😀

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.