Holly 2021, Kattungar

Sextionde dagen

Idag har vi tagit det lugnt. Killarna har lekt lite mellan måltiderna, men har varit lite lugnare idag än igår. Men igår var de helt sjövilda så det kanske är därför det är lite mer soft idag. Eller så beror det på vädret. Det har spöregnat hela dagen och då finns det ju inget mysigare än att ligga och vila och ta det lugnt.

Oftast så sover de tillsammans alla tre vilket är så sött. Antagligen för de gillar närheten av varandra. Det känns säkert tryggt och bra. Jag har idag bytt kattsand så nu testar vi klumpsand, har nämligen inte sett att de äter sand längre så nu är det som sagt dags. Det blir enklare och hålla rent med kattsand som klumpar sig. Vilket ska bli skönt. Man kan inte tror det men jag dammsuger och tömmer lådor 2 gånger om dagen.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.