Holly 2021, Kattungar

Femtiosjunde dagen

Hurra! Idag fyller kattungarna 8 veckor! De har fortfarande inte lärt sig och hoppa över hindret till resten av huset, men de verkar nöjda med att vara i gästrummet så allt är frid och fröjd. Nu har alla killarna hittat sina nya hem vilket känns riktigt skönt. Gårdagen gick åt till att försöka fotografera killarna. Det är inte enkelt om de är för busiga. Man får liksom lirka lite med dem, men så kul vi har när vi ska fota. Roligast tycker nog Dean Martin (Grön) att det är … han är riktigt fotogenique. ”Fota mig, ser du mig nu?”

Här kommer veckobilderna, håll till godo! 😀

Blå – SE*Pinkalicious Frank Sinatra 

 

Gul – SE*Pinkalicious Sammy Davis Jr

 

Grön – SE*Pinkalicious Dean Martin

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.