Holly 2021, Kattungar

Femtiosjätte dagen

Nu händer det saker. Stora killar tar sig högst upp i klätterträdet. Mamma Holly känner sig snuvad på sin sovplats och går in i mitt sovrum och lägger sig i fönster och tar sig en sovstund. Mitt på dagen är de alla väldigt trötta och sover gärna till kvällen då det blir en rushpass innan det är dags för middag.

Nu är även Dean Martin (Grön) tingad så det är endast Frank Sinatra (Blå) som ska hitta sin familj. Han är energisk och passar bra i en barnfamilj med bara som vill leka/aktivera honom och/eller andra katter ev hund. Han gillar och vara med överallt, precis så som birmor oftast vill. När han är trött så är han världens mysigaste och vill gärna krypa upp i famnen och sova där.

Jag känner mig så lyckligt lottad som får vara en del av deras liv. Det är en fröjd och hänga med dessa små.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.