Holly 2021, Kattungar

Sextioandra dagen

Morgonen började med mys och chill inne i kattungerummet. För en gång skull så var bröderna Sammy (Gul) och Dean (Grön) de som lekte mest. Frank (Blå) var tröttast, men han vaknade upp och var snabbt med på leken. Så trist när det regnar, då är det oftast kallare och då får inte kattungarna vara ute. Så vi hoppas på sol och värme så de kan få njuta av den stora kattsäkrade altanen på nedervåningen.

På dagarna är dörren till kattungerummet öppen så Holly kan hoppa ut och in så som hon vill. Väntar på att någon av kattungarna ska komma över men än så länge är det lugnt. På natten är hon fortfarande instängd med kattungarna vilket funkar bra. Jag känner mig som betjänt, kattungarna får frukost kl 7, jag väger dem kl 8,  lunch kl 13, middag kl 20 och jag tömmer kattlådor på för- och eftermiddag. Byter vatten en gång per dag och sedan massa gos med dem så fort jag bara kan. Det är till och ha det bra! 🙂

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.