Holly 2021, Kattungar

Sextiotredje dagen

Idag är det lördag och det betyder städdag! Så bra att solen kom fram så de små och de stora kunde vara ute medan jag dammsög och skurade golv och tömde kattlådor. Kattungarna har så fruktansvärt kul när då får skutta omkring lite överallt. Nu räknar jag med att de snart kommer kunna hoppa över hindret till kattungerummet och hoppar sig upp för trappan. Nu är det inte en fråga om utan en fråga om när det kommer att ske. Undras hur mina andra vuxna katter kommer gilla det?

Efter städandet så somnade små och stora katter. Lugnet infinner sig och jag kan påbörja lite mat till lunch. De små brukar vakna runt 15 tiden och vill leka en stund till. Men tills dessa dess så kan jag pyssla med annat. Vi älskar helger!

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.