Holly 2021, Kattungar

Sextiofjärde dagen

Veckorna springer iväg och idag fyller kattungarna 9 veckor! Kan säga att det var nästan helt omöjligt och fota dessa tre idag. Jag fick leka massor med dem så det var helt trötta och när de väl hade sovit en stund så gick det bra. Innan kunde de inte sitta still, de var som vanligt precis överallt.

Här kommer lite bilder från dagens fotografering. Ifall jag inte har sagt det så har iallafall alla kattungar hittat nya hem så ni vet. Det känns bra! Kommer bli så bra så. Nu är det bara 4 veckor kvar innan de flyttar hemifrån.

Blå – SE*Pinkalicious Frank Sinatra 

Gul – SE*Pinkalicious Sammy Davis Jr

Grön – SE*Pinkalicious Dean Martin

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.