Holly 2021, Kattungar

Sextionionde dagen

De ser så oskyldiga ut mina små busmonster. Men när de väl är vakna är det som om hela havet stormar. De springer och jagar varandra eller någon av de stora katterna. Hur kul är inte det? Eller att jaga någon stor svans? Vanilj och Choklad tycker att dessa små kan flytta när som helst. Poppy har börjat leka lite med dem. Mazzy uppfostrar dem när Holly vill vila och ha egen tid.

Nu tar de långa tupplurar i soffan och njuter av sin frihet. Än så länge får de vara instängda på natten med mamma Holly i gästrummet. Mest för att om de vill leka och härja så finns det inga direkta farliga saker där som i resten av huset.

Jag har nu anmält alla mina katter (5 stora och 3 små) till Agrias kattparad. Agria skänker 10 kr per katt som är med och gå den 29-30 maj. Jag har tänkt att alla mina ska få försöka. De små kommer få gå nere på altanen. De stora ska jag ta på koppel och försöka gå en sväng. Pengarna är tillförmån för hemlösa katter, så olika katthem kommer få bidrag från Agria. Usch det är verkligen otäckt när man tänker på att det finns över 100 000 hemlösa katter i Sverige. Jag brukar skoja om det när jag pussar på Poppy och han försöker kränga sig från mig. – Vet du att det finns 100 000 katter som inte får gos! Detta måste få en ändring!

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.