Holly 2021, Kattungar

Sextioåttonde dagen

Idag hann jag hänga med kattungarna på förmiddagen och på kvällen då jag var borta en stund mitt på dagen. Killarna har kommit på grejen med att klättra längt upp i klätterträdet i vardagsrummet och så fort de får möjligheten så är det där de hänger. Idag har det varit bra väder så de har även varit ute en sväng.

Nu börjar de andra katterna acceptera de små. Både Mazzy och Choklad leker med de små. Poppy tycker fortfarande att de är läskiga och håller sig nära mig. Den enda av de små som han vill leka med är Dino (Grön) de andra fräser han åt och springer och gömmer sig.

Vanilj verkar inte bry sig alls. Holly leker mer än gärna med sina små så här raceas det precis överallt. Precis så som det ska va.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.